23 июня 2025, 05:22:59

Новости:

Узнай первым о новых темах и ответах в Telegram канале:  @gratis_forum

Днепропетровск

Автор Speleo, 11 марта 2005, 01:36:31

бесёнок

Luck_them_all
як не гірко це зізнавати, але українська для мене не є рідною...

Speleo

Luck_them_all
ЦитироватьСвою рідну мову не треба забувати

Друже, якщо вже таке пішло то рідною (тобто тією, якою заговорив уперше в житті) для мене була болгарська... та напревеликий жаль я її майже зовсім зобув, то друга рідна мова для мене - російська. Українська ж - лиже третя, мова держави в якій я живу, тож користуюсь я Українською лише за потреби, не тому що не знаю її - я вважаю свою вимову доброю і правильною, а тому що не хочу. І ще - в пику націоналістам, які занадто високо підіймають голову останнім часом, і протиставляють Україну - Росії.
Цитироватьале усередині ми завжди були, є і будемо тільки українцями!

Кажи тільки за себе. Я завжди був, є і буду ЛЮДИНОЮ, в мені багато намішано націй, і української - не більш як на чверть.
ЦитироватьТак вийшло, що ми повсякде но спілкуемось російською

То хто тобі заважає - спілкуйся як ТОБІ зручніше, але не потребуй щоб інші спілкувались тією ж мовою.  
Добавлено:
бесёнок
Цитироватьяк не гірко це зізнавати, але українська для мене не є рідною...

Але чому це тобі гірко це зізнавати ? Рідна - це та якою батько й мати з тобою розмовляли. Пишайся своєю РІДНОЮ мовою, і якщо у тебе рідна - не Українська - то пишайся і спілкуйся коли можно саме НЕЮ, а якщо через політичні чи якісь іньши міркування ти змінюєшь РІДНІЙ мові - то саме це має бути тобі гірко !  
...  утонул в безделии ...

бесёнок

Speleo
так, мова якою зі мною розмовляють батьки - російська.
але я живу в Україні, я патриот своєї держави, й державной мови.
я проти введеня російської, як другої державної.
і через це все мені гірко, що це не та мова, якою я звикла розмовляти

Speleo

бесёнок
Цитироватьмова якою зі мною розмовляють батьки - російська.

То саме це і є твоя рідна мова
Цитироватьале я живу в Україні, я патриот своєї держави

то й що? Я теж...   мова тут ні до чого...
Цитироватьй державной мови.

А це вже на мою думку зветься "духовною зрадою", зрадою свого коріння.  А коли на цій территорії буде "монгольська" держава то ти будешь патріотом монгольської мови ?  <_<  
кожна людина може бути патріотом своєї країни, але бути патріотом держави, чи державної мови - це на мою думку насправді дуже і дуже погано...  
Пробач за такі слова - але я просто щиро кажу те що насправді думаю. І якщо в тебе є своя рідна мова, то бути патріотом якоїсь іньшої мови - то це щось на зразок "відмови" від батьків.
Добавлено:
Цитироватьі через це все мені гірко, що це не та мова, якою я звикла розмовляти

Пробач, але це "бридкі" слова, це як якби ти жаліла що ти не в тих батьків народилась, і тобі було б через це гірко.  

бесёнок

Speleo
я, мабуть, не дуже ясно викладаю свою точку зору <_<

Speleo

Дгнепровцы! Гроза и Лак ! Как насчет схдняка на выходных ?  

бесёнок

20 октября 2006, 15:34:33 #406 Последнее редактирование: 20 октября 2006, 16:14:59 от бесёнок
Speleo
о, Андрюха освободился и хот сходняк;)

Speleo

Сходняк состоялся... Кусайте локти все кто не пришёл...   хотя..  нам же лучше, мы здорово пообщались, правда Настя? ;)  

Speleo

Кстати... поскоку Зем Олл опять не явился, то мы решили перевести его ник на русский и называть его именно так...  Фак Вам Всем  :rolleyes:  Типа:
-  А что леха сказал, придет он?
-  А, Фак Нам Всем ... :D  :rolleyes:  ;)  

бесёнок

Speleo
добрые..

Лёш, вылазь в аську;)

По всем вопросам пишите по адресу gratispp@mail.ru