23 июня 2025, 06:55:43

Новости:

Чтобы использовать все возможности форума на смартфоне или планшете необходимо в браузере выбрать настройку "Версия для ПК".

Днепропетровск

Автор Speleo, 11 марта 2005, 01:36:31

Groza

бесёнок
Дай я угадаю - не тебя снизошло озарение и теперь ты хорошо говоришь на родном языке? ;)  
Смотри! Мы так стремительно падаем вверх, как будто притяжения нет и нет ни законов ни правил (с) Флёр

бесёнок

Groza
я не волшебник, я только учусь;)

Luck_them_all

А що хтось має деякі негаразди стосовно рідної мови?!  :blink:  
И каждый день превращается в бешенyю боль
И это тоже война война с самим собой
...
Ты посмотри емy в глаза там только выстрелов дым
Пока он жив его война бyдет с ним

бесёнок

Luck_them_all
виявилося, що так..

Speleo

19 октября 2006, 12:33:13 #394 Последнее редактирование: 19 октября 2006, 14:15:50 от Speleo
ЦитироватьА що хтось має деякі негаразди стосовно рідної мови?!

Я маю... мене бiсить коли переводять на Українську росiйськомовнi фiльми та передачи...  Це на мою думку занадто...
Цитироватьвиявилося, що так..

Якщо вiн зi Львова то цiлком можливо що це в нього негаразди... чув я їхню "мову"...  нiчого спiльного з лiтературною Українською - напівпольський-напівмадярський суржик.
І взагалі, ви легко можете спілкуватися кожен своєю мовою - все одно ти прекрасно зрозумієш його, а він - тебе.  
...  утонул в безделии ...

Luck_them_all

бесёнок

Оце так неподобство!

Speleo

І що це було?!   :blink:  
...

бесёнок

Luck_them_all
Спеліка ніхто не зрозумів...

Speleo
прийщлв, побачив, наслідив;)

Speleo

Luck_them_all
бесёнок
 То був глюк, комп вирубився, але я все вже виправив в тому пості
...  утонул в безделии ...

бесёнок

Speleo
ЦитироватьЯ маю... мене бiсить коли переводять на Українську росiйськомовнi фiльми та передачи... Це на мою думку занадто...

згодна... цього неварто робити.. хоча.. це тільки тому, що всі ми знаємо російську і нам це ріже слух..

ЦитироватьЯкщо вiн зi Львова то цiлком можливо що це в нього негаразди... чув я їхню "мову"... нiчого спiльного з лiтературною Українською - напівпольський-напівмадярський суржик.

ні, нормальна у нього мова. я чула. іноді з помилками(до 10 років він був у російськомовному середовищі)

Цитироватьви легко можете спілкуватися кожен своєю мовою - все одно ти прекрасно зрозумієш його, а він - тебе.

при спілкуванні в реалі саме так і було. я здебільшого розмовляла російською.
а ось листи намагаюся писати українською:)

Luck_them_all

Свою рідну мову не треба забувати. Так вийшло, що ми повсякде но спілкуемось російською, але усередині ми завжди були, є і будемо тільки українцями!  B)  
...

По всем вопросам пишите по адресу gratispp@mail.ru